Α.Σ. Κένταυρος Ρόδου : Διασυλλογικό Τοπικό Πρωταθλήμα 2012-13 Αεροβόλων όπλων

By

Για την περίοδο 2012-2013 ο Αθλητικός Σύλλογος Κένταυρος Ρόδου διοργανώνει διασυλλογικό ανοιχτό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων Β’ κατηγορίας, ΑΓΕΝ, Παιδιών & ΑμεΑ. Οι αγώνες είναι ενταγμένοι  στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του έτους 2012-13 του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), ενώ λαμβάνουν επίσης την υποστήριξη της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου και του Ροδιακού Οργανισμού Αγώνων Νήσων.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο σύγχρονο Δημοτικό Σκοπευτήριο Αεροβόλων Όπλων Δήμου Ροδίων, το οποίο κατασκευάστηκε το 2007 και τον ίδιο χρόνο χρησιμοποιήθηκε για την διεξαγωγή των αγωνισμάτων της διοργάνωσης Nat West Island Games Rhodes 2007. Σε πείσμα των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, το σύνολο των αγώνων έχει αυξηθεί κατά δύο ακόμη αγώνες σε σχέση με την περίοδο 2011-12. Έτσι, θα διεξαχθούν συνολικά 10 αγώνες για το πρωτάθλημα με τον πρώτο να ξεκινάει στις 24 Νοεμβρίου και το δεύτερο να διεξάγεται 3 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα στον οποίον μάλιστα, σύμφωνα με τον διοργανωτή σύλλογο, θα πραγματοποιηθεί και σύντομη γιορτή λόγω των ημερών. Να σημειώσουμε πως οι αιτήσεις συμμετοχών θα πρέπει να σταλούν μία ημέρα πριν την διεξαγωγή κάθε αγώνα στο shooting@islandgames.gr ενώ για τους αθλητές εκτός Δωδεκανήσων θα πρέπει να έχουν σταλεί δύο ημέρες πριν. Οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξάγονται το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα ενώ η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 17.30 με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται μέχρι τις 21.15. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής :

1. Νοέμβρη 24

2. Δεκέμβρη 22

3. Γενάρη   26

4. Φλεβάρη 23

5. Μάρτη 30

6. Απρίλη 27

7. Μάη 25

8. Ιούνη 29

9. Σεπτέμβρη 2

10.Οκτώβρη 26

Τέλος, να σημειωθεί πως στον τελευταίο αγώνα θα γίνουν και οι απονομές για τους νικητές στο σύνολο των αγώνων κατά τη διάρκεια των οποίων θα δοθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και κύπελλο στον πρώτο, ενώ θα γίνουν και ειδικές απονομές  στους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες κάθε κατηγορίας καθώς και στην καλύτερη επίδοση κάθε κατηγορίας. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τον διευθυντή αγώνα, Τάκη Μιχαηλίδη καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για όσους ενδιαφέρονται,            2241023993 και 6936618366      .

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα