Αυξάνονται οι Εκπαιδευτές Σκοποβολής! Τα ονόματα των επιτυχόντων του σεμιναρίου

By

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το σεμινάριο Εκπαιδευτών Σκοποβολής, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα, αφού 93 δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν στα γραφεία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τρεις διδακτικές ενότητες, εκείνη του Πήλινoυ Στόχου, του Σταθερού Στόχου και της Σκοποβολής IPSC, των οποίων η διδακτική ενότητα αφορούσε θέματα λειτουργίας και ανάπτυξης του αθλήματος της σκοποβολής, αλλά και θέματα ασφάλειας, κανονισμών κ.ά. Μετά το πέρας του θεωρητικού μέρους του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έδωσαν εξετάσεις με τη μορφή ερωτηματολογίου.

Οι 86 επιτυχόντες του σεμιναρίου Εκπαιδευτών Σκοποβολής, εφόσον προσκομίσουν δύο (2) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας μέσω του σωματείου τους στην ΣΚΟΕ, τότε θα λάβουν το Δελτίο Εκπαιδευτή και τη σχετική Βεβαίωση της Ομοσπονδίας.

Τα ονόματα των επιτυχόντων σε αλφαβητική σειρά:

 

 

ονόματα επιτυχόντων από σεμινάριο εκπαιδευτών σκοποβολής

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα