Αυξάνονται και πληθύνονται… οι συμμετοχές χωρών και αθλητών στους διεθνείς αγώνες του “CYPRUS GRAND PRIX 2016”

By

 

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης where to buy Viagra super force in melbourne

 

[blockquote style=»1″]

Οι χώρες έφθασαν τις 25 ενώ ξεπέρασαν τους 250 οι αθλητές και αθλήτριες.   essays and assignments

Οι αυξημένες συμμετοχές από χώρες της Λατινικής Αμερικής και οι μεγάλες αποστολές από Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Φιλανδία και Ελλάδα.

[/blockquote] 

Δεκαπέντε μέρες πριν την τελετή έναρξης του μεγαλύτερου στο είδος του σκοπευτικού αγώνα στον κόσμο, του διεθνούς “CYPRUS GRAND PRIX 2016”, οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών ξεπέρασαν τις 250 από 25 χώρες, αριθμοί που αναμένεται να αυξάνονται καθημερινά όσο πλησιάζουμε στην έναρξη. Και αυτό, με δεδομένο ότι στο ίδιο σκοπευτήριο 10 μέρες αργότερα θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του πρώτου φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της ISSF.

Στις συμμετοχές, οι οποίες καλύπτουν όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, αφού υπάρχουν χώρες και αθλητές και από τις 5 Ηπείρους, φέτος, πέρα από τις χώρες της βορείου Αμερικής (ΗΠΑ – Καναδάς), παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον από χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από τέσσερις χώρες της περιοχής. Συγκεκριμένα, για συμμετοχή στο “CYPRUS GRAND PRIX 2016” θα ταξιδέψουν στην Κύπρο, αθλητές από τη Χιλή, την Κολομβία, το Περού και την Παραγουάη. Άλλες μακρινές (αλλά τακτικές) συμμετοχές προέρχονται από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ενώ οι μεγαλύτερες σε αριθμό αθλητών συμμετοχές είναι Ευρωπαϊκές.

Συγκεκριμένα, η πιο πολυάριθμη συμμετοχή είναι αυτή της Ρωσίας με 47 αθλητές και αθλήτριες και ακολουθούν η Μεγάλη Βρετανία με 31 συμμετοχές, η Γερμανία με 24, η Γαλλία και η Φιλανδία με 17 συμμετοχές η καθεμία και η Ελλάδα με 12 αθλητές και αθλήτριες. Με 10 αθλητές συμμετέχουν ο Λίβανος και η Πολωνία. Βεβαίως και η Κύπρος θα συμμετέχει με τις εθνικές της ομάδες, οι οποίες θα ανακοινωθούν μετά τη διεξαγωγή του πρώτου πρωταθληματικού αγώνα για το «Κύπελλο Κερύνειας», που θα γίνει στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο στις 20 και 21 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα

Με βάση το επίσημο πρόγραμμα της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, του CYPRUS GRAND PRIX 2016, η Δευτέρα 7 Μαρτίου, είναι η μέρα άφιξης των ξένων αποστολών, παρά το γεγονός ότι πολλοί αθλητές, μαζί με τους προπονητές τους, έφθασαν ήδη ή αναμένεται να φθάσουν στην Κύπρο αρκετές μέρες πριν. Το αγωνιστικό μέρος είναι το ακόλουθο:

    cheap Valtrex 500 Here Valtrex 500 Shipped From Canada. Anti-herpes. Brand Valtrex 1000 mg For Sale In London Uk Discount Prices How To Get BrandВ 

  • Τρίτη 8 Μαρτίου:          – Επίσημη προπόνηση διπλού τραπ
  • Τετάρτη 9 Μαρτίου: – Αγώνας διπλού τραπ και απονομή επάθλων
  • Πέμπτη 10 Μαρτίου: – Επίσημη προπόνηση τραπ και σκητ
  • Παρασκευή 11 Μαρτίου: – Αγώνας σκητ και τραπ γυναικών και απονομή
  • Σάββατο 12 Μαρτίου: – Αγώνας 75 δίσκων ανδρών και εφήβων
  • Κυριακή 13 Μαρτίου: – Αγώνας 50 δίσκων, τελικοί και απονομές
  • Δευτέρα 14 Μαρτίου: – Αναχώρηση ξένων αποστολών

.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα