Ας καλωσορίσουμε τον ΣΚΟΣπάρτης στη σκοποβολή IPSC!

By

Ακόμη ένα σωματείο προστίθεται στην παρέα της σκοποβολής IPSC οργανώνοντας τον πρώτο του αγώνα Level II.

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης μας είχε συνηθίσει μέχρι στιγμής σε αγώνες σταθερού στόχου με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση σκοπευτών και σκοπευτριών. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνει την υπέρβαση και διοργανώνει αγώνες πρακτικής σκοποβολής Level II την Κυριακή στις 10 Νοεμβρίου και ώρα 09.00 στο σκοπευτήριό του στη Σελλασία Λακωνίας.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει επτά (7) στάδια, εκ των οποίων τέσσερα μικρά, δύο μεσαία και ένα μεγάλο, με ελάχιστο αριθμό φυσιγγίων 112. Αγωνάρχης θα είναι ο Σουμαλεύρης Κων/νος και τις πολύτιμες γνώσεις του στη Γραμματεία θα προσφέρει ο Καθάρειος Χρήστος. Οι ενδιαφερόμενοι σκοπευτές με θεωρημένο ΔΕ.ΣΚ. μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης μέσω φαξ: 2731023448 ή στο email: ioanistjanakos@hotmail.com μέχρι την 13.00 του Σαββάτου. Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 25 ευρώ.

Το Shooters θα βρίσκεται στον αγώνα και θα τον καλύψει δημοσιογραφικά καθώς και με φωτογραφίες. Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, θα μας βρουν εκεί.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα όμορφα στάδια του αγώνα:

STADIA_IPSC_10-11-2013_SKOSPARTHS

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα