Αρχαιρεσίες για την εκλογή των επτά (7) μελών της ΕΤΕΠΣ

By

Με πρόσκλησή της η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε) καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στα αγωνίσματα της πρακτικής σκοποβολής IPSC, για την εκλογή των επτά (7) μελών της Ειδικής Τεχνικής Επιτροπής Πρακτικής Σκοποβολής (ΕΤΕΠΣ). Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» του Ξενοδοχείου NOVOTEL (οδός Μ. Βόδα 4-6, Αθήνα) το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10.00π.μ.

Τα σωματεία που για εφέτος θα έχουν δικαίωμα ψήφου αναμένεται να ξεπεράσουν τα 90, αριθμός-ρεκόρ για δεδομένα προηγούμενων ετών. Οι υποψηφιότητες που θα κατατεθούν στη ΣΚ.Ο.Ε μέχρι την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 αναμένεται να αγγίξουν τις 15 σε αριθμό, οι οποίες και θα συμπεριληφθούν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο για τις αρχαιρεσίες του Σαββάτου.

Πολλά νέα πρόσωπα θα θέσουν υποψηφιότητα δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης στην επταμελή επιτροπή, ενώ υπάρχουν οι πληροφορίες ότι αρκετά από τα ήδη υφιστάμενα μέλη δεν θα δηλώσουν ξανά την υποψηφιότητα τους. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ανθρώπους που προέρχονται από τα σκοπευτήρια με όρεξη, μεράκι και φρέσκες ιδέες. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα