Αποτελέσματα 5ου αγώνα πρωταθλήματος Compak Sporting στο Σχιστό

By

Με 35 συνολικά συμμετοχές και υψηλές επιδόσεις ολοκληρώθηκε την Κυριακή o πέμπτος αγώνας Compak Sporting του πρωταθλήματος 2012-13 που διοργανώνει το Σκοπευτήριο Σχιστού. Τα σχήματα του αγώνα ήταν ένα μονό πιάτο και 2 double simoultaneus για το αριστερό γήπεδο, ενώ αντίστοιχα για το δεξί γήπεδο τρία μονά πιάτα και ένα double on report.

Πρώτος στην Α κατηγορία αναδείχτηκε μετά από εξαιρετική εμφάνιση ο Γκίνης  με το σκορ 49/50, που του χάρισε το κύπελλο. Το μετάλλιο της δεύτερης θέσης ανήκει στον Χατζή με επίδοση 45/50, ενώ για τη τρίτη θέση παίχτηκε αγώνας μπαράζ ανάμεσα σε 3 τρεις σκοπευτές (Αδαμόπουλος, Βουρλήτης, Ανδρούτσος) με τελικό νικητή τον Αδαμόπουλο.

Πρώτος στη Β κατηγορία, αναδείχθηκε ο Κατσιώτης με 44/50, δεύτερος ο Θεοδώρου με 40/50 και τρίτος ο Ιωάννου  με 39/50, ενώ μεταξύ των σκοπευτών που έλαβαν μέρος στον αγώνα προκειμένου να καταταχθούν σε κατηγορία, διακρίθηκε ο Δανιήλ Δ. (31/50) που εφεξής θα αγωνίζεται στη Β κατηγορία έχοντας πιάσει το όριο των  δίσκων.

Ο Δημήτρης Πιστολάς  σήκωσε το κύπελλο της κατηγορίας των βετεράνων με 44/50 με δεύτερο τον Αγγελή  (34/50) και τρίτο τον Τσαρικτσή (32/50) που έλαβαν τα μετάλλια των αντίστοιχων θέσεων στην κατηγορία. Στην κατηγορία των εφήβων διακρίθηκε ο Δανιήλ με σκορ 40/50,ο οποίος παρουσιάζει συνεχή και σταθερή βελτίωση.

Σημειώνεται ότι στους αγώνες του πρωταθλήματος μπορούν να λάβουν μέρος σκοπευτές και κυνηγοί με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν σκοπευτική ταυτότητα, ή/και άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου και ότι γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες ασφαλείας και διεξαγωγής των αγώνων. Οι αγώνες FITASC και COMPAK SPORTING, διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς ομοσπονδίας FITASC και τον εσωτερικό κανονισμό του σκοπευτηρίου.

Να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 16/01/2013 και ώρα 19.00μ.μ θα γίνει η κοπή της πίτας του σκοπευτηρίου μας, στην αίθουσα  αναψυχής του χώρου του σκοπευτηρίου. Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος compak sporting, 6ος κατά σειρά, θα διεξαχθεί στις 10/02/2013. Ενδιάμεσα, στις 27/01/2013 έχει προγραμματιστεί αγώνας fitasc sporting.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του σκοπευτηρίου κ. Δημήτρη Μπογιάκη, στα τηλέφωνα 210-4006327 και 6977-400552.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα