Απονομές πολυνικών συλλόγων, κυπελλούχων και διακριθέντων αθλητών ΣΚ.Ο.Ε στο σκητ

By

Έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα κυπέλλου ΣΚ.Ο.Ε σκητ στην Σκύδρα το Σαββατοκύριακο 6/7 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν  οι απονομές των πολυνικών συλλόγων, των κυπελλούχων αθλητών όλων των κατηγοριών και Α ζώνης καθώς και τον διακριθέντων αθλητών και αθλητριών στο σκητ για το 2014.

Έτσι η ΣΚ.Ο.Ε βράβευσε ως πρώτο πολυνίκη σύλλογο την Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης, ως δεύτερο πολυνίκη σύλλογο τον Σκοπευτικό Σύλλογο Χανίων «ΒΑΡΔΑΣ»  και ως τρίτο πολυνίκη σύλλογο τον Ολυμπιακό Σύλλογο Φιλάθλων Πειραιώς.

Στην Α1 κατηγορία ανδρών, βραβεύθηκαν ως πρώτοι κυπελλούχοι  οι Σακελλαρόπουλος Νίκος(ΟΣΦΠ) και Μίτας Ευθύμιος(ΒΑΡΔΑΣ) και τρίτος κυπελλούχος Μαυρομμάτης Νικόλαος(ΣΚΟΛΕΚ).

Στην Α κατηγορία ανδρών, ως πρώτοι κυπελλούχοι βραβεύθηκαν οι Περατικός Θεόδωρος(ΣΚΟΛΕΚ), Ξενάκης Νικόλαος(ΣΚΟΛΕΚ) και Γκούζος Φαέθων Ηλίας(ΣΚΟΛΕΚ).

Συνεχίζοντας με την Β κατηγορία ανδρών, οι Κότογλου Ανέστης(ΣΣΣΚΥΔΡΑΣ) ήταν ο πρώτος κυυπελλούχος, ο οποίoς βραβεύτηκε και για την Α ζώνη, ενώ οι Μέρεος Φώτης(ΠΣΕ) και Πολύζος Μάνθος(ΤΕΥΚΡΟΣ ΒΟΛΟΥ) βραβεύτηκαν ως δεύτερος και τρίτος κυπελλούχος ατοιστοίχως από τη ΣΚ.Ο.Ε.

Στην κατηγορία των εφήβων, οι Χαλκιαδάκης Χαράλαμπος(ΒΑΡΔΑΣ), Πετρόπουλος Μάριος(ΚΟΛΟΣΣΟΣ) βραβεύτηκαν ως πρώτος και δεύτερος κυπελλούχος ενώ οι Γκογκολάκης Ιωάννης(ΒΑΡΔΑΣ) και Γότσης Βασίλειος(ΠΑΡΝΗΣ) βραβεύτηκαν ως τρίτοι κυπελλούχοι.

Επιπλέον σημειώνουμε πως η ΣΚ.Ο.Ε βράβευσε και την Άρτεμη Κεφαλίδου(ΣΚΟΜΑΚΕΔ) για την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ στο σκητ γυναικών και σκητ νεανίδων με 68/75 στις 12/7 του 2014 στην διάρκεια των Πανελλήνιων Αγώνων στο σκοπευτήριο του Λαγκαδά, αλλά και τον Βασίλειο Γότση για την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ στο σκητ εφήβων με 118/125 στις  13-14/7, επίσης στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην βραβευτεί και ο Ευθύμιος Μίτας για την την σημαντική επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του πήλινου στόχου που διεξήχθη στην Ουγγαρία στις 24-25/6 του 2014 , στο οποίο πήρε το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 122/125.

 

kipel_all2

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα