Αντιστρόφως ανάλογες επιδόσεις και θερμοκρασία!

By

Έκλεισε ο κύκλος των αγώνων πρόκρισης για τη σύσταση της Εθνικής Ομάδας αεροβόλων όπλων, που πρόκειται να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μάριμπορ της Σλοβενίας την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου. Δείτε εδώ την Εθνική Ομάδα αεροβόλων όπλων που θα μας εκπροσωπήσει.

Ο διήμερος αγώνας Κυπέλλου ΣΚΟΕ φιλοξενήθηκε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, όπου το ψύχος έγινε αμέσως αισθητό από όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαιτέρως από τους σκοπευτές, οι οποίοι παρά τη λειτουργία των θερμαντικών σωμάτων, αγωνίστηκαν κάτω υπό αντίξοες συνθήκες.

Παρόλο την πολική θερμοκρασία, κάποιοι αθλητές κατάφεραν να την παραβλέψουν πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις. Στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών, η Άννα Κορακάκη (ΩΡΙΩΝ) κατέκτησε την πρώτη θέση, με κορυφαία επίδοση εκείνη της Κυριακής με 385/400.

[tabs][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΓΕΝ»]

[/tab][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΑΓΕΝ»]

[/tab][/tabs]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα