Αναστολή έκδοσης περιοδικού για τα αγωνίσματα του πήλινου και σταθερού στόχου

By

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναστολή έκδοσης του περιοδικού για τα αγωνίσματα του σταθερού και του πήλινου στόχου. Πρόκειται για μία προσπάθεια που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011 ως συμπληρωματική έκδοση για τη δημοσιογραφική κάλυψη των αγωνισμάτων του σταθερού και πήλινου στόχου, καθώς μέχρι τότε η μοναδική έκδοση του Shooters ήταν αυτή του περιοδικού της IPSC. Μετά από έντονη προσπάθεια και περίσσια επιμονή, προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον τα λειτουργικά του κόστη, κάτι που δεν κατέστη δυνατό μέχρι και σήμερα όπου αγγίξαμε την ένατη (9) έκδοσή του. Αντιθέτως, το περιοδικό χρηματοδοτούνταν κατά αποκλειστικότητα από άλλους πόρους του Shooters σε μία προσπάθειά μας να το βοηθήσουμε να κρατηθεί στη σκοπευτική κοινότητα.

Με μαύρη καρδιά λοιπόν αποφασίσαμε την αναστολή της έκδοσής του μέχρι νεοτέρας, καθώς τα υψηλά κόστη έθεταν σε κίνδυνο και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Shooters. Ευελπιστούμε ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα σε δεύτερο χρόνο να επανέλθουμε, ελπίζοντας τότε ότι τόσο τα 30 Ευρώ της ετήσιας συνδρομής όσο και τα κόστη μίας καταχώρησης δεν θα είναι απαγορευτικά για τη συντήρηση μίας ποιοτικής περιοδικής έκδοσης για τη σκοποβολή στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων όλους τους συνεργάτες μας για τη στήριξή τους και ευελπιστούμε σε μία εκ νέου συνεργασία στο μέλλον. Η ενημέρωση των αγωνισμάτων του σταθερού και πήλινου στόχου θα συνεχίσει ανελλιπώς από το διαδικτυακό Portal του Shooters.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι όλη η δημοσιογραφική ομάδα του Shooters θα προσανατολιστεί ολοκληρωτικά στην έκδοση για τα αγωνίσματα της IPSC, όπου και κύριος στόχος μας είναι η συνεχής έκδοσή της χωρίς καθυστερήσεις.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα