Αεροβόλα το Σαβ.κο στη Θεσ/νίκη από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

By

Άλλος ένας αγώνας αεροβόλων όπλων πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2012. Ο αγώνας είναι διασυλλογικός, Α” κατηγορίας και θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο σκοπευτήριο του στρατοπέδου «Παύλος Μελάς», με διοργανωτή σύλλογο τον Σκοπευτικό Όμιλο Αποφοίτων ΑΠΘ.

Το Σάββατο ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09.00 το πρωί και είναι προγραμματισμένος να τελειώσει στις 18.00. Την Κυριακή θα ξεκινήσει πάλι την ίδια ώρα με ώρα λήξης τις 13.00, με τις απονομές να ξεκινούν στις 14.00. Ενημερωτικά, για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον αγώνα, οι αιτήσεις συμμετοχών θα πρέπει να έχουν αποσταλεί μέχρι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 23.00.

Τέλος να αναφέρουμε πως την οργανωτική επιτροπή αποτελεί το Δ.Σ του ΣΚΟΑΑΠΘ, ενώ την επιτροπή βαθμολογίας ο κ. Βουδούρης Ν., κα. Παπαδοπούλου Εβ. και κ. Βουδούρης Γ. Ως αρχηγοί βολής έχουν οριστεί οι κ. Σταυρίδης, κ. Τουλής, κ. Βουδούρης Γ. και κ. Ζαχαρόπουλος. Συνεχίζοντας στην γραμματεία θα βρίσκονται οι κα. Βασιλούδα, κ. Μιαούλης, κ. Σταυρίδης, κ. Βουδούρης Γ. και κ. Παπαδόπουλος. Τέλος, την αγωνόδικο επιτροπή θα αποτελέσουν οι κα. Παπαδοπούλου Εβ., κ. Διακάκης Ν. και Βουδούρης Ν.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα