Επετειακοί αγώνες σταθερού στόχου ΙΜΙΑ 2016

Μεγάλη συμμετοχή στους επετειακούς αγώνες σταθερού στόχου «ΙΜΙΑ 2016»

By

Πραγματοποιήθηκαν οι τριήμεροι επετειακοί αγώνες σταθερού στόχου με την επωνυμία «ΙΜΙΑ 2016», και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, με τους διοργανωτές συλλόγους της Λακωνίας να ενώνονται δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Μπορείτε να δείτε τα σωματεία και την προκήρυξη του αγώνα εδώ.

Μεγάλη προσέλευση σκοπευτών

σκοπευτικοί αγώνες σταθερού στόχου

Οι σκοπευτικοί αγώνες σταθερού στόχου Α κατηγορίας συμπεριελάμβαναν το πρωτάθλημα του έτους για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου, Έκτορα Γιαλοψού, οι οποίοι έπεσαν για την πατρίδα στις 30 προς 31 Ιανουαρίου 1996 στα Ίμια. Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στους επετειακούς αγώνες σταθερού στόχου με τον αριθμό αυτών να φτάνει τους 19.

Επίσημο γεύμα και απονομές

Μετά τη λήξη των αγώνων σταθερού στόχου ακολούθησαν σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Σπάρτης χαιρετισμοί από τον Διοικητή του ΚΕΕΜ Σπάρτης, Ταξίαρχο Αθανάσιο Ρεκουνιώτη, τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνόμο Α Γιάννου Παναγιώτη, την Ανιπεριφερειάρχη Λακωνίας Ντία Τζανετέα, τον Δήμαρχο Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη και τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης Γιάννη Τζανάκο. Ο Γενικός Γραμματέας του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, αναφέρθηκε στα γεγονότα της 30-31 Ιανουαρίου 1996 στα ΙΜΙΑ, έπειτα ακολούθησαν οι απονομές στους τρεις νικητές των αγωνισμάτων, ανταλλαγή αναμνηστικών, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών Αξιωματικών και στη συνέχεια οι διοργανωτές παρέθεσαν επίσημο γεύμα στους αθλητές, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας και στους επίσημους προσκεκλημένους.

Την εκδήλωσε τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Σπάρτης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ο εκπρόσωπος του  Αστυνομικού Διευθυντή Λακωνίας, το μέλος του Δ.Σ. της ΣΚΟΕ και προπονήτρια σκοποβολής Ζαχαρούλα Μπίρη, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων  και Σωμάτων Ασφαλείας και οι πρόεδροι των συνδιοργανωτών σκοπευτικών συλλόγων.

[blockquote style=»2″]

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης και οι συνδιοργανωτές Σκοπευτικοί Σύλλογοι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κάλυψη της δαπάνης που απαιτήθηκε για την πραγματοποίηση των αγώνων και στον ΟΝΑ του Δήμου Σπάρτης για την αθλοθέτηση των αγώνων.

[/blockquote]

Τα αποτελέσματα:

[tabs] [tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ Α»]

taxititos-andron

[/tab][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΑΧΕΙΑΣ Γ»]

taxeias-gyn

[/tab][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΑΧΕΙΑΣ Α»]

taxeias-andron

[/tab][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΠΟΡ ΓΕΝ»]

sport-gen

[/tab][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Α»]

kentriki-pyrodotisi

[/tab][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΑΓΕΝ & ΠΑΙΔΩΝ Α-Β»]

aerovola-opla

[/tab] [/tabs]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα