Αγώνες σκητ με τους νέους κανονισμούς από τον ΣΚ.Ο.Σπάρτης

By

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης διοργάνωσε υπό την αιγίδα της ΣΚΟΕ κύπελλο σκητ Β και Γ κατηγορίας στο σκοπευτήριο της Σελλασίας του δήμου Σπάρτης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Απριλίου, με τους νέους κανονισμούς που είναι σε ισχύ από τις αρχές του χρόνου, έπειτα από την ενημέρωση που διεξήχθη στο σκοπευτήριο από τον κ. Θεμελίδη Παναγιώτη.

Με τη συμμετοχή 13 σκοπευτών πραγματοποιήθηκε το κύπελλο στη Σπάρτη, εκ των οποίων οι δύο αγωνίστηκαν στην κατηγορία των εφήβων, ένας σκοπευτής στην Γ κατηγορία και δύο στην Α. Οι αγώνες προσέλκυσαν σκοπευτές από τις γύρω πόλεις,  Καλαμάτα και Πύργο.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, ο Βλαχάκης Γιώργος από τον ΣΚ.Ο.Σπάρτης κέρδισε την πρώτη θέση στη Β κατηγορία με επίδοση στον κύριο αγώνα 87/125 και έπειτα από ισοβαθμία στον ημιτελικό με άλλους τέσσερις σκοπευτές κέρδισε μία θέση για τον τελικό. Ο Βλαχάκης Γιώργος (ΣΚΟΣ), ο Νικολόπουλος Ιωάννης (ΣΚΟΣ), ο Παπαδόπουλος Διονύσης (ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ) και ο Τσόπελας Γεώργιος (ΣΚΟΣ) μπήκαν στον τελικό και η τελική κατάταξη ακολουθεί στον παρακάτω πίνακα:

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα