Αγώνες πυροβόλων 25μ. στη Σπάρτη

By

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης σε συνεργασία με τον Σκοπευτικό Όμιλο «Ο ΔΩΡΙΕΥΣ» διοργανώνουν αγώνες σταθερού στόχου Β΄κατηγορίας στο σκοπευτήριο Σελλασίας του ΣΚ.Ο.Σπάρτης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 02-03 Μαρτίου.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν το διήμερο θα περιλαμβάνουν το Σάββατο με ώρα έναρξης των αγώνων 16.00 έως 18.00 και την Κυριακή 09.00 έως 12.00 τα αγωνίσματα πιστoλιού κεντρικής πυροδότησης 30+30 (Α), 0.22 (Α), σπορ (ΓΕΝ) και ταχύτητας (Α). Γενικές διατάξεις, οι οποίες συμπεριλαμβάνονταν στην προκήρυξη του αγώνα και ενδιαφέρουν τους συμμετέχοντες, είναι οι εξής:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

  1. Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε. με προφορική ή γραπτή δήλωση στον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης έως και την παραμονή του αγώνα.
  3. Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 15 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.
  4. Όπλα και φυσίγγια με φροντίδα των σκοπευτών ή των σωματείων τους.
  5. Ως συμμετοχή ορίζεται για τα μη ολυμπιακά αθλήματα  το ποσό των 6 € για κάθε αγωνιζόμενο αθλητή.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα