Αγώνας τραπ Β κατηγορίας από τα Καλά Δένδρα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

By

Η σκοπευτική δραστηριότητα δεν σταματάει στο σκοπευτήριο του Λαγκαδά και έτσι το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε αγώνας τραπ, Β και Γ κατηγορίας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του συλλόγου των Καλών Δένδρων να διοργανώσουν αγώνα και το έκαναν επιτυχώς, έχοντας μάλιστα αρκετές συμμετοχές, πάνω από 40.

Στον κυρίως αγώνα και στην Α κατηγορία, ο Ζωρδούμης Βασίλειος (ΣΚΟΛΕΖ) τερμάτισε στην πρώτη θέση με 115/125 δίκους, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Πατσίκας Κωνσταντίνος (ΣΟΜΑΚ) με 111/125 και στη τρίτη ο Δετσαρίδης Χρήστος (ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞ) με 110/125.

Όσον αφορά τη Β κατηγορία τώρα, οι 6 αθλητές που αγωνίστηκαν στους ημιτελικούς, ήταν οι Κοντεσίδης Ιωάννης, Χαντούτης Κωνσταντίνος, Τσιρίκος Αναστάσιος, Γουριώτης Ιωάννης, Θανασούλης Αριστείδης και Κυριακόγκωνας Μιχαήλ, με τους δύο πρώτους, μέλη του ίδιου συλλόγου (ΣΟΜΑΚ), να συναγωνίζονται μέχρι τέλους για την πρώτη θέση, την οποία τελικά κατέκτησε ο Κοντεσίδης με ένα δίσκο περισσότερο.

Συνεχίζοντας, την τρίτη θέση πήρε ο Κυριακόγκωνας Μιχαήλ (ΟΦΚΟ) αφήνωντας στην 4η τον Γουριώτη Ιωάννη(ΤΕΥΚΡΟΣ). Τέλος την 5η θέση πήρε ο Θανασούλης Αριστείδης (ΠΑΡΝΗΣ) και την 6η ο Τσιρίκος Αναστάσιος (ΟΦΚΟ) ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε τα συνολικά αποτελέσματα του αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα:

10.6.2013_APOTEL_TRAP_KALADENDRA_2

10.6.2013_APOTEL_TRAP_KALADENDRA_1

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα