Αγώνας πρόκρισης αεροβόλων όπλων για την Εθνική Ομάδα στον Βύρωνα

By

Όπως έχει ήδη προαναφερθεί, το Σάββατο και Κυριακή, 24 και 25 Νοεμβρίου, διεξάγονται οι προκριματικοί αγώνες αεροβόλων όπλων (ΑΓΕΝ)  για την Εθνική Ομάδα στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Το Σάββατο,  η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 09.30 το πρωί, με τον καθιερωμένο έλεγχο οπλισμού ενώ ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 10.30 με τις γυναίκες και νεανίδες να δίνουν το έναυσμα του πυρός αγωνιζόμενες μέχρι τις 11.45. Στις 12.15, τη σκυτάλη θα λάβουν οι άνδρες και οι έφηβοι μέχρι τις 14.00, ώρα κατά την οποία θα ολοκληρωθεί και ο αγώνας του Σαββάτου. Την Κυριακή, λόγω και των απονομών στο τέλος της ημέρας, η ώρα προσέλευσης έχει μετατοπιστεί για τις 08.00 το πρωί με τους άνδρες και εφήβους να ξεκινούν αυτή τη φορά το πρόγραμμα της ημέρα στις 09.00, τελειώνοντας τον αγώνα τους στις 10.45. Την Κυριακή, οι γυναίκες και οι νεανίδες θα αγωνιστούν από τις 11.15 μέχρι τις 12.30. Οι αιτήσεις συμμετοχών θα πρέπει να έχουν αποσταλεί τo αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 14.00 είτε με fax είτε ταχυδρομικώς στα γραφεία της ΣΚ.Ο.Ε.

Για τον αγώνα έχουν ήδη γίνει γνωστά και τα ονόματα των επίλεκτων σκοπευτών, για τους οποίους η ΣΚ.Ο.Ε θα καλύψει όλες τις δαπάνες συμμετοχής (διαμονή, διατροφή και μετακίνηση). Οι 24 επίλεκτοι σκοπευτές είναι :

 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως πέραν της κάλυψης των εξόδων για τους επίλεκτους σκοπευτές, η ΣΚ.Ο.Ε θα διαθέσει σε όλους τους συμμετέχοντες σκοπευτές 1 κουτί 500 βλημάτων αεροβόλου όπλου. Τέλος για τους σκοπευτές της Βόρειας Ελλάδος, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, μία ημέρα πριν τον αγώνα θα αναχωρήσει λεωφορείο προς την Αθήνα το οποίο και θα επιστρέψει αμέσως μετά τους αγώνες.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα