Αγώνας αεροβόλων στη Θεσσαλονίκη για την ανάδειξη της Εθνικής Ομάδας

By

Το τριήμερο που μας έρχεται 7,8 και 9 Δεκεμβρίου, η Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το σκοπευτήριο του στρατοπέδου «Παύλος Μελάς» θα φιλοξενήσει τον επόμενο προκριματικό αγώνα αεροβόλων όπλων (ΑΓΕΝ) για την Εθνική Ομάδα.

Να σημειώσουμε πως η πρώτη ημέρα, η Παρασκευή, είναι προαιρετική ως προς την διεξαγωγή του αγώνα αφού αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του αριθμού των συμμετοχών. Η ΣΚ.Ο.Ε έχει ήδη στείλει και την ονομαστική λίστα των επίλεκτων για τον αγώνα πρόκρισης των οποίων όπως συνήθως θα καλυφθούν όλα τα έξοδα συμμετοχής (διαμονή, διατροφή και μετακίνηση) καθώς και ενός προπονητή ή συνοδού ανά σωματείο για τις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων. Οι επίλεκτοι ονομαστικά είναι :

 

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής έχει οριστεί για την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου και ώρα 2 το μεσημέρι ενώ την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος από την παραπάνω λίστα δεν θα είναι σε θέση να συμμετάσχει παρακαλείται να ενημερώσει τη ΣΚ.Ο.Ε. Πέραν των επίλεκτων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις της εγκυκλίου 2012/Nο2. παρ.Γ (σε περίπτωση πολλών συμμετοχών λόγω περιορισμένου αριθμού θυρίδων, θα γίνει επιλογή σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης της Εθνικής Ομάδας). Να σημειώσουμε επίσης πως η ΣΚ.Ο.Ε θα χορηγήσει 1 κουτί 500 βλημάτων αεροβόλου όπλου σε όλους τους συμμετέχοντες. Τέλος, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στον Βόλο και Κατερίνη για την εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων αθλητών. Το λεωφορείο θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά το πέρας των αγώνων.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα