Αέρας ανανέωσης με τις νέες μηχανές σκητ στον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης

By

Βήμα βήμα προς την ανάπτυξη και την εξέλιξη των αγωνισμάτων της σκοποβολής επιδιώκει ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης που δεν χάνει ευκαιρία να αναβαθμίζεται συνεχώς προς το καλύτερο. Στόχος αυτή τη φορά ήταν τα αγωνίσματα του πήλινου στόχου, όπου με συλλογικότητα, σωστή διαχείριση και επιμονή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, κατάφερε να αντικαταστήσει τις μηχανές Rossini του σκητ με μηχανές Laporte, ίδιες με αυτές των Ολυμπιακών Αγώνων που θα φιλοξενηθούν στο Ρίο το 2016.

[blockquote style=»2″]

Ως Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτη θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους σκοπευτές ότι, θα συνεχίσουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας την περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του σκοπευτηρίου τόσο στα αγωνίσματα του πήλινου στόχου, όσο και σε άλλα με ιδιαίτερη έμφαση στα Ολυμπιακά.

[/blockquote]

Οι καινούριες μηχανές θα μπουν σε λειτουργία στον αγώνα σκητ με επωνυμία «15ο Κύπελλο Skeet» που διοργανώνει ο Σπαρτιάτικος όμιλος το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου στο σκοπευτήριο Σελλασίας. Όσοι σκοπευτές λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν!

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα