Ήδη στη Σλοβενία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η εθνική μας ομάδα

By

Η εθνική ομάδα του σταθερού και πήλινου στόχου βρίσκεται ήδη στη Σλοβενία και συγκεκριμένα στο Μάριμπορ, για τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυροβόλων όπλων. Τόσο οι οικονομικές συνθήκες όσο και ο περιορισμός των συναλλαγών δεν στάθηκαν αρκετές ώστε να περιορίσουν τους αθλητές μας και να τους κρατήσουν μακριά από αυτή τη διοργάνωση, έτσι σήμερα ταξίδεψαν για τη Σλοβενία και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 31 Ιουλίου όπου και ολοκληρώνονται οι αγώνες.

Η εθνική ομάδα του πήλινου στόχου θα συμμετάσχει στο αγώνισμα του σκητ με τους Μαυρομμάτη Νίκο, Μίτα Ευθύμιο, Σαλαβαντάκη Γεώργιο και Γκογκολάκη Ιωάννη (έφηβος), ενώ στο τραπ θα έχει μόνο μία εκπροσώπηση αυτή του Χατζητσακίρογλου Ιωάννη (έφηβος). Φυσικά στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Λοβέρδος, μαζί με τον Παναγιώτη Θεμελίδη ως συνοδό.

Στον σταθερό στόχο, ο Γεωργακόπουλος Διονύσιος και ο Team Leader της Walther, Μαστροδημητρόπουλος Γεώργιος, θα αγωνιστούν στο πιστόλι 50μ, μαζί με τον Γαμπιεράκη Γεώργιο να αγωνίζεται στο ίδιο αγώνισμα και στην κατηγορία εφήβων. Ο Νεονάκης Νικόλαος θα αγωνιστεί στο πιστόλι ταχύτητας εφήβων 25μ ενώ η μοναδική γυναικεία παρουσία θα είναι αυτή της Παναγιώτου Ιωάννας στο πιστόλι 25μ νεανίδων. Στο ρόλο του προπονητή αλλά και αρχηγού αποστολής, ο Μίχας Νικόλαος-Απόστολος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Άννα Κορακάκη δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες, για τους λόγους που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευσή μας εδώ.

To Shooters θα σας ενημερώνει συνεχώς για τις επιδόσεις των σκοπευτών μας.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα