Τιμές αρχηγού κράτους για το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη!

By

Ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Κουρουμπλής, υποδέχτηκε νωρίτερα το μεσημέρι με μια μεγάλη ανθοδέσμη το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη. Ο ίδιος τόνισε πως η Άννα αποτελεί παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα που η πολιτεία οφείλει να ξεπεράσει.

Η Άννα από τη μεριά της, δίχως ακόμη να έχει συνειδητοποιήσει τον άθλο της κατάκτησης των δύο μεταλλίων στους Ολυμπιακούς του Ρίο, δήλωσε υπερήφανη για το γεγονός πως είναι η πρώτη Ελληνίδα που παίρνει δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση. Ευχαρίστησε την οικογένεια της και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της τόσα χρόνια, ενώ μας φανέρωσε και το γούρι της, ένα βραχιόλι που της έχει δώσει η γιαγιά της.

Επιπρόσθετα, τόνισε πως η επιτυχία της θα ήθελε να σημάνει κάτι για τους νέους ανθρώπους, αλλά και να αποτελέσει ευκαιρία για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η σκοποβολή. Αν μη τι άλλο είναι κάτι που ευχόμαστε όλοι μας!

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα