Έτοιμη η ελληνική αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ΑμεΑ στην Ισπανία

By

Έτοιμη δηλώνει η ελληνική αποστολή ΑμεΑ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 20 έως 25 Οκτωβρίου 2013 στην Ισπανία. Η πόλη που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση είναι η παραλιακή Alicante, η οποία αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Ισπανίας στη Μεσόγειο.

Έπειτα από επικοινωνία με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής ΑμεΑ, Κοτταρά Θεόδωρο, μας ανακοίνωσε ότι τέσσερις σκοπευτές πρόκειται να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα και ότι η προετοιμασία τους βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να είναι ικανοί να διεκδικήσουν μία θέση για τον τελικό. Οι τέσσερις σκοπευτές που θα συμμετάσχουν έχουν ήδη πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η ελληνική αποστολή θα ξεκινήσει το ταξίδι της την Παρασκευή στις 18 Οκτωβρίου με τη συνοδεία προπονητή και ιατρού και οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι:

1. Κακοσαίος Ευάγγελος: AR4, AR5

2. Μουτσίου Θεοδώρα: AR4, AR5

3. Μπούτης Αναστάσιος: AR4, AR5

4. Γαλογαύρος Σωτήριος: AR1

Και η Κύπρος θα δώσει το παρόν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τη μοναδική συμμετοχή του Γεωργίου Ευριπίδη στο AP1.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους σκοπευτές!

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα