Έξυπνα στάδια, καλός καιρός και πολλές συμμετοχές στη Μαλακάσα!

By

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τον καιρό να αποδεικνύεται ισχυρός σύμμαχος πραγματοποιήθηκε ο πρωταθληματικός αγώνας Level II της Γ’ ζώνης στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας.

Η ΠΣΕ διοργάνωσε έναν αγώνα με πολύ πρωτότυπα και έξυπνα στάδια, τα οποία ξέφευγαν από το στυλ των σταδίων που έχουμε συνηθίσει ως τώρα στην Μαλακάσα. Έτσι, ο έξυπνος σχεδιασμός σε συνδυασμό και με την ανανέωση των υλικών των σταδίων που έχει γίνει από τη ΠΣΕ απέδωσε έναν αγώνα ο οποίος άξιζε πραγματικά τις συμμετοχές των σκοπευτών οι οποίες κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Τέλος, η παρουσία του Μάρκου Τσάμη στη θέση του αγωνάρχη αποτέλεσε εγγύηση για την καλή οργάνωση και ομαλή ροή του αγώνα. Με την παρουσία του τίμησε τον αγώνα ο Πρόεδρος της ΣΚΟΕ, κ. Παύλος Κανελλάκης. Για να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα του αγώνα πατήστε στο σύνδεσμο overall.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα