Ένα μεγάλο τουρνουά, για απαιτητικούς «παίκτες»…

By

Την αναβίωση των αγώνων τουρνουά επιχειρεί σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο ο Αθλητικός Όμιλος BUDO στο σκοπευτήριο του Περάματος Ιωαννίνων. Πρόκειται για έναν αγώνα που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αλλά και τις συμμετοχές σκοπευτών από πολλές ευρωπαϊκές χώρες καθώς τέτοιοι αγώνες δύσκολα διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια λόγω του υψηλού κόστους προετοιμασίας τους από τους διοργανωτές.

Οι νέες εγκαταστάσεις του ομίλου μπορούν επαρκώς να φιλοξενήσουν τέτοιας κλίμακας αγώνες καθώς και να προσφέρουν αξιοπρεπώς στάδια λίγων εκατοντάδων μέτρων για τη διεξαγωγή του αγωνίσματος του ραβδωτού τυφεκίου. Ο αγώνας θα αποτελείται από συνολικά 36 στάδια (!!!) που για να ολοκληρωθούν θα χρειαστούν 3 ημέρες στα όμορφα Ιωάννινα. Οι διοργανωτές στα πλαίσια αυτά προσφέρουν ένα εξαιρετικό πακέτο συμμετοχής με το παράβολο και για τους 3 αγώνες να ανέρχεται μόνο στα 100 Ευρώ. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα για τους συμμετέχοντες να επιλέξουν σε ποια αγωνίσματα θα συμμετάσχουν με το κόστος συμμετοχής να μειώνεται ανάλογα.

Ο πανελλήνιος αγώνας ραβδωτού τυφεκίου για το 2014 θα συμπεριλαμβάνεται στο τουρνουά και θα είναι ο αγώνας που θα κλείσει με τις καλύτερες εντυπώσεις αυτή τη διοργάνωση καθώς θα διεξαχθεί την Δευτέρα 9 Ιουνίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μόνο στον πανελλήνιο αγώνα ραβδωτού τυφεκίου, το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 50 Ευρώ. Στον συγκεκριμένο αγώνα οι λάτρεις των ραβδωτών τυφεκίων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά Ευρωπαίους σκοπευτές να συμμετέχουν με τον «απαγορευμένο καρπό» της ελληνικής σκοποβολής, τα ημι-αυτόματα ραβδωτά τυφέκια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν από τα σωματεία στη ΣΚ.Ο.Ε. το αργότερο μέχρι και την 28η Μαΐου 2014 και ώρα 10.00.

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι το Shooters που ανέλαβε να δημιουργήσει το διαφημιστικό έντυπο προώθησης του αγώνα καθώς και το λογότυπο.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα