Έγκαιρη ενημέρωση για την Εθνική Ομάδα της IPSC εν όψει του παγκοσμίου στην Γαλλία

By

Με την εγκύκλιο Νο 2016-4 η οποία και δημοσιεύθηκε σήμερα από τη ΣΚ.Ο.Ε, ανακοινώνονται οι λεπτομέρειες για τη σύνθεση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα IPSC που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο 2017 στην Γαλλία.

Οι τρεις (3) καλύτεροι από τους τέσσερις (4) συνολικά Level III που θα διοργανωθούν στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2016 θα κρίνουν και την Εθνική Ομάδα. Αυτή θα αποτελείται από τους τρεις (3) πρώτους κάθε κατηγορίας εκτός της Revolver όπου θα αποτελείται από τους δύο (2) πρώτους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο δεύτερος και τρίτος κάθε κατηγορίας να έχει πετύχει το 80% τουλάχιστον της επίδοσης του πρώτου. Η οικονομική ενίσχυση των αθλητών αυτών θα ανακοινωθεί στο τέλος του έτους.

Οι αγώνες που θα κρίνουν αναλυτικά την Εθνική Ομάδα με χρονολογική σειρά όπως αντλήθηκαν από το ShooterSIS, είναι οι ακόλουθοι:

pinakas-protathlimatikon-2016

Ο Πανελλήνιος 2016 που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη θα έχει το επιπρόσθετο bonus 10%

Περισσότερα στο ShooterSIS (www.shootersis.gr)

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα