Άρτιος διοργανωτικά ο αγώνας στη Σπάρτη! Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι σκοπευτές

By

Την Κυριακή 26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη ο πρωταθληματικός αγώνας για τη Γ’ Ζώνη όπου άφησε σκοπευτές και κριτές με τις καλύτερες εντυπώσεις! Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης, με τον Πρόεδρο του σωματείου Γιάννη Τζανάκο να παραδίδει ψυχή και πνεύμα ώστε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες σκοπευτές μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού! Επρόκειτο για έναν αγώνα σαφώς πολύ καλύτερο από όλους τους προηγούμενους με τον όμιλο της Σπάρτης παρόλο που αποτελεί νεοεισερχόμενο μέλος στα αγωνίσματα της σκοποβολής IPSC, να παραδίδει μαθήματα διοργάνωσης ακόμη και σε ιστορικά σωματεία του χώρου.

Το ομαδικό πνεύμα ήταν καθοριστικής σημασίας και για αυτό τον αγώνα, με τους σκοπευτές-μέλη του ομίλου να καταθέτουν την εμπειρία τους για χάρη της διοργάνωσης. Πρωτοπόρος ο Ανδρέας Βλαχοπαναγιώτης, γνωστός πρωταθλητής της Production, όπου για ακόμη μία φορά σχεδίασε και υλοποίησε έξυπνα στάδια αφήνοντας όλους τους σκοπευτές ικανοποιημένους, σε θυσία όμως της αγωνιστικής του εμφάνισης καθώς του στέρησε την πρώτη θέση στην Production. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος της κατηγορίας ήταν ο Μάριος Μαρκάκης, έφηβος σκοπευτής του ΟΑΣΚ, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει έναντι κορυφαίων σκοπευτών του χώρου, κάτι που αναδεικνύει το ταλέντο του νεαρού σκοπευτή.

Ο αγώνας αποτελούνταν από επτά (7) στάδια με τις τελικές συμμετοχές να ανέρχονται στις 60, ένας αριθμός όχι τόσο ικανοποιητικός για την ποιότητα και την αίγλη του αγώνα. Φυσικά οι λόγοι των μειωμένων συμμετοχών είναι γνωστοί, οι οποίοι αποτελούν και το νούμερο ένα εχθρό των διοργανώσεων στο επόμενο διάστημα.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα