Άννα Κορακάκη: Η μοναδική Ελληνίδα στους κορυφαίους του κόσμου!

By

Ο Τελικός Παγκόσμιου Κυπέλλου ISSF για το 2017 στα αγωνίσματα του σταθερού στόχου (πιστόλι και τουφέκι) και πήλινου στόχου (λειόκανα τουφέκια) θα διεξαχθεί στο Νέο δελχί της Ινδίας από 23 έως 30 Οκτωβρίου, όπου για πρώτη φορά θα διαγωνιστούν μεικτές ομάδες σε Τελικό Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Μόνο οι καλύτεροι σκοπευτές και σκοπεύτριες θα μπορούν να συμμετέχουν και θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν τις γυάλινες σφαίρες της ISSF και τα τρόπαια του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Οι κάτοχοι ολυμπιακών τίτλων του 2016 σε πιστόλι & τουφέκι και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές shotgun 2017 θα συναγωνιστούν τους κορυφαίους επίλεκτους αθλητές της χρονιάς από τα Παγκόσμια Κύπελλα σε Νέο Δελχί, Ακαπούλκο, Λάρνακα, Μόναχο και Γκαμπάλα. Ανάμεσα τους η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, η οποία θα αγωνιστεί στα δύο αγωνίσματα που κατέκτησε από ένα ολυμπιακό μετάλλιο, πιστόλι σπορ και αεροβόλο πιστόλι.

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση σε Τελικούς θα κάνουν οι μεικτές ομάδες, που εκρίθηκαν πρόσφατα από την ISSF και τη ΔΟΕ για την ένταξή τους στο πρόγραμμα του Τόκιο 2020. Οι ομάδες έχουν ήδη επιλεχθεί και προσκληθεί από την ISSF.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα