Άννα και Διονύσης Κορακάκης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων στην Σλοβενία

By

Η εθνική ομάδα του σταθερού στόχου βρίσκεται ήδη στο Μάριμπορ για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων της Σλοβενίας από 6 έως 12 Μαρτίου 2017. Τα εθνικά χρώματα φορούν η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και ο Διονύσης Κορακάκης υπό την συνοδεία του αρχηγού αποστολής και προπονητή τους, Τάσου Κορακάκη.

Σήμερα, Τρίτη 7 Μαρτίου, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Miro Cerar και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Σκοποβολής Vladimir Lisin, να δίνουν την εκκίνηση των αγώνων της διοργάνωσης. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων θα φιλοξενήσει 577 αθλητές από 46 ευρωπαϊκές χώρες και είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί το ομαδικό αγώνισμα, ώστε να καταστεί η σκοποβολή πιο ελκυστική για τους θεατές τόσο από τον αγωνιστικό χώρο όσο και από την τηλεόραση. Οι θεατές σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθήσουν αγώνες με τους καλύτερους σκοπευτές-τριες της Ευρώπης.

Πρώτος θα αγωνιστεί ο Διονύσης Κορακάκης στο αεροβόλο πιστόλι εφήβων την Πέμπτη 9 Μαρτίου και έπειτα η Άννα Κορακάκη στο αγώνισμα που κέρδισε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο, το αεροβόλο πιστόλι γυναικών, το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Αγώνας προετοιμασίας για την οικογένεια Κορακάκη στο Μόναχο

Ασυναγώνιστη η Άννα Κορακάκη! Πήρε το χρυσό στον διεθνή αγώνα IWK Hochbrueck στο Μόναχο

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα